Zoals gezegd treffen we elkaar af en toe via smule. Meestal zingen we daar dan duetten, zelden tot nooit volgens het koor-arrangement. Maar we doen het gewoon om de stem warm te houden en onze zang te blijven oefenen. En vooral omdat zingen leuk is! En samen zingen nog veel leuker! Uiteraard staat het ook de mensen buiten het koor vrij om met ons mee te zingen. Dus wie (via Smule) met ons wil meezingen, je kunt de app eenvoudig downloaden via de Apple appstore of via Google play

Om te laten zien dat we bezig blijven zullen we hier enkele van die duetten bijhouden. Alleen van koorleden samen of eventueel met bekende artiesten, die soms ook op Smule zitten.

De eerste is van 2 koorleden samen, Paul en Esther, Dit is zonder filmpje, maar daarna zie je ook een paar duetten van koorleden met filmpje. En duetten met bekende artiesten. Zo zingt 1 van de koorleden het bekende “You’re beautiful” met niemand minder dan.,… James Blunt! En Anamari durfde het aan om te zingen met Adam Lambert himself, de nieuwe zanger van Queen!